Despre mine

Salutare, stimat vizitator al umilului meu blog!

Pentru inceput, sunt sigura ca vei fi de acord cu mine cand zic ca totul in aceasta lume are un inceput. Viata isi are originea ei, scoala isi are inceputul ei (si sfarsitul, din pacate), cartea are o introducere/prefata sau un cuvint inainte. Si numai dupa ce aflam si percepem originea fiecarui fenomen din viata noastra, incepem a trai cu adevarat acel ceva. La fel, cred eu, e si cu fiecare dintre noi. Doar dupa ce vei afla cite ceva despre viata mea, vei incepe a intelege intrucindva modul in care gindesc.

Ma numesc Felicia Lisenco. Am 20 ani si sunt “rac” dupa zodie (dacă crezi in zodiac). Am absolvit Liceul Teoretic “Spiru Haret” cu profilul real. In prezent, sunt studenta la ASEM, facultatea Finante. Cunosc limbile romana, engleza, spaniola, rusă si germana (pre-intermediar). Daca inca nu te-am plictisit poti continua sa ma descoperi mai indeaproape.

Cel mai mult ma caracteriaza zimbetul si faptul ca sunt o persoana mereu entuziasmata. Iubesc viata si tot ce se intelege prin ea. Poate din aceasta mi se trage si vesnica tendinta de a lua initiativa si a-mi asuma riscuri, dar si responsabilitati. Ma atasez rapid de persoane si ma obisnuiesc mult cu situatii/pozitii, dar in acelasi timp, nu-mi refuz niciodata placerea de a schimba ceva in viata mea, caci monotonia ma oboseste, iar schimbarile ma stimuleaza, imi dau energia care nu-mi lipseste practic niciodata. Sunt o prietena fidela, dar si un dusman implacabil, pe care, insa, inca nu l-am descoperit. Nu-mi plac plingaciosii si nici nu ofer mila. Dupa mine, fiecare e vinovat de propria-i soarta. Sunt o fire puternica, decisa si increzuta in sine, dar afectata de propriile sensibilitati. Am simtul umorului bine dezvoltat, care insa adesea nu este interpretat corect. Restul le vei cunoaste treptat.

La capitolul hobby-uri nu sunt deloc deosebita. Imi place sa citesc, sa ascult muzica si sa privesc filme, dar cu astea cel mai rar ma ocup de cind sunt studenta. Imi plac jocurile sportive, aproape toate, imi plac si jocurile de masa (domino, sah, dame, narde si poker – din jocuri de hazard). Din deliciile culinare prefer tot ce este dulce.

Asta sunt Eu in varianta foarte sumara. Voi reveni asupra acestui articol, cind mai aflu ceva nou.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: